27 Ocak 2013 Pazar

Manyetik Bileklik ve Kirbas ithalat



4+1 Manyetik Bileklik ve Kırbaş ithalat


Kırbaş İthalat 2012 yılında kuruldu.
İlk ithalatımız manyetik bileklikler oldu. Şimdi insan aklına neden? manyetik bileklik, neden? başka bir ürün değil sorusu gelebilir.
Şöyle özetlersek, manyetik bileklikler hakkında çokca ürün ve haberler çıkdı özellikle power balance ve buna benzer diğer silikon tarzda bileklikler. Şimdi bazı insanlarda gerçekten psikolojik etkenler öne çıkıyor. Bu her hangi bir şey de olabilir düşünün size iyi gelebileceğini düşündüğünüz herhangi bir materyal. Eğer insan bunun kendisine uğur getirdiğine inanırsa kendini iyi hissettiğini inanırsa emin olun ki psikolojik olarak gerçek anlamda kendini bir süre iyi hissedecektir. Netice itibarı ile daha önceden piyasa’ya sürülmüş olan bu silikon bilekliklerde çoğu insanımız kendilerini bu şekilde psikolojik olarak rahatlamış hissetmektedir..
Bizim ithalatını yapmış olduğumuz Manyetik bileklikler tamamen doğal taşlardan insan vücudunun ihtiyaç duyduğu materyallerden üretilmiştir. Bu taşlar sırası ile sayarsak.

1) Negatif iyon : canlılara olumlu etki eder. Örneğin, havadaki negatif iyonlar ne kadar fazla ise kişi o kadar yavaş yaşlanır. Kanın oksijen taşıma kapasitesini artırarak hücrelerin canlılık kazanmasını ve metabolizmanın etkinleşmesini sağlar. Otonom sinir sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı vücut direncini artırır ve yorgunluğu azaltır. Negatif iyonlar, baş ağrısı, uykusuzluk, melankoli, polen ve alerjik rahatsızlıklarda da olumlu etkiler yaratır.
2) Germanyum : çeşitli göz rahatsızlarını iyileştirir, kanser hücrelerini zayıflatır, yaraların çabuk iyileşmesinde ve vücudun oksijenden yaralanmasını geliştirir.
3) Far Infarred (uzak kızıl ötesi ) : ışınları su içindeki moleküllerin harekete geçmesini sağlar. Vücudumuz içindeki oksijen seviyesini geliştirir. Yağları, kimyasalları ve toksinleri ısıtarak kandan atılmasını ve kan dolaşımının düzelmesini sağlar. Vücudumuzdan diğer atıkların atılmasını, asit seviyesinin düşmesini sağlar ve sinir sistemimizin çalışmasını düzenler.Uzak kızılötesi ışınlar beden hareketini arttırır, zehir, ağır metaller, gıdalardan alınan katkı maddeleri, laktik asit, yağ asitleri gibi yaşlanma ve yorgunlukla ilgili toksinleri bedenden atar.
4) Manyetik etki 3000 gaus : Kalp krizi yaşlarının 20 li yaşlara düşmesi, bağışıklık sistemlerinin çöküşü, sık hastalıklara maruz kalma, beyin kanamaları sıklıklarında artışlar ve de kanser olgularında görülen tırmanışlarda manyetik alanların etkisi vardır.
Bu tip hastalıkları iyileştirme yöntemi olarak akupunktur ve manyetik terapi son yıllarda gelişmektedir. Manyeto terapi ilk önce astronotlar üzerinde uzayda kullanılmıştır. Daha sonra 200.000 insan üzerinde yapılan klinik deneyler neticesinde tıp hizmetine sunulmuştur .

Netice itibarı ile Kırbaş ithalat olarak insanları psikolojik olarak değil,tamamen doğal ve etkili bir ürün ile buluşturmak. Bu gün yapılan araştırmalarda 4+1 manyetik bilekliklerin özellikle orta ve güney Amerika’da yaygın olarak kullanıldığını. Ve Avrupa ülkelerinde de giderek yaygınlaştığı düşünülürse 4+1 manyetik bilekliklerin ne kadar etkili olduğunu göz önünde bulundurabiliriz.

Daha detaylı bilgi için, www.kirbaslar.com web sayfamızı ziyaret edebilir.
Soru ve Görüşleriniz için, info@kirbaslar.com e-mail adresimize maillerinizi gönderebilirsiniz.

Hayattaki en önemli varlığımız Sağlığımız.

Sağlıklı ve mutlu günler temenni ederiz.

Saygılarımızla. www.kirbaslar.com

Hiç yorum yok: